Vernieuwjaarsborrel

Op 22 januari vierden we bij Concreet geeft Vorm onze vernieuwing met een geweldige ‘vernieuwjaarsborrel’. Geweldig, omdat het erg gezellig was, de opkomst hoog was en alle aanwezigen erg enthousiast waren over de sfeer, de catering en de andere gasten. Het gaf ons een goed gevoel en een stoot nieuwe energie.

We hebben onszelf als bureau het afgelopen halfjaar kritisch onder loep genomen en laten nemen. Klantonderzoek toonde aan dat we weliswaar hoog scoorden (gemiddeld een 8!), maar ook dat er toch wel wat verbeterpunten waren. Een van de opmerkingen was dat de uitstraling van het bureau achterbleef bij de kwaliteit van ons werk. Daar hebben we aan gewerkt; ons kantoor is flink verbouwd en de oude pot koffie is vervangen door heerlijke espresso en cappuccino. We hebben ook een professionaliseringsslag gemaakt in onze presentatie en werkwijze. Ook daar lagen verbeterpunten. We hebben ze opgepakt en dat is ook nodig want we willen groei zien. Groei bij onszelf en groei in de omzet. Alleen zo is de toekomst van ons bureau gegarandeerd en dat is belangrijk voor ons bureau en voor onze klanten.

 

“We geloven in lange termijnrelaties en willen de merken van onze klanten mee laten groeien met de ambities van onze klanten.”

 

We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe positionering in de design- en communicatiebranche. Een positionering die aansluit op onze roots en onze passie voor het vak. Vanuit de nieuwe positionering kunnen we met toewijding groeien en vorm geven aan onze opvattingen en ideeën over esthetiek. Dat hangt voor ons nauw samen met trots en plezier. Plezier in ons vak, plezier in de interactie met onze klanten en relaties en trots zijn op de resultaten van ons werk. Nog belangrijker is dat onze klanten trots zijn op hun merk. Een merk dat zit als een gegoten jas. Een merk dat past! Dat is wat ons drijft, dus daar werken we aan. Het is dan ook verwoord in onze nieuwe pay-off; Concreet geeft vorm, merk dat je bent. Ik wens u een succesvol 2015.

Bekijk hier onze missie en visie.

Martijn Hassink

 Fotografie: Hans Niezen