Vernieuwde website Website Stichting Herdenkingsstenen Amersfoort Gebruiksvriendelijke website

Stichting Herdenkingsstenen Amersfoort

De Stichting Herdenkingsstenen Amersfoort wil de slachtoffers van het naziregime in de Tweede Wereldoorlog per persoon herdenken bij de laatste woning vanwaar ze werden gedeporteerd of vermoord. In Amersfoort gaat het om ruim 350 Joodse slachtoffers (de helft van de Amersfoortse Joden in die tijd), meer dan zeventig verzetsstrijders en drie Jehovah’s Getuigen.

De stichting benaderde Concreet geeft vorm om mee te denken over professionalisering van de uitstraling. Aan de hand van onze adviezen werd besloten zowel de website als de huisstijl te vernieuwen. Rekening houdend met de geringe eigen middelen van de stichting is de opdracht deels ‘om niet’ en deels tegen aangepast tarief aangenomen en uitgevoerd.

Website en social media

Een groot onderdeel van de opdracht was de ontwikkeling van een nieuwe website. We zijn gestart met de flowchart en een functioneel ontwerp (FO). Aan de hand van het uitgewerkte FO hebben we de site ontworpen, een contentplan opgesteld en is de site technisch gerealiseerd in WordPress (i.s.m. Next Buzz). De site van Stichting Herdenkingsstenen is responsive.

In dezelfde lijn als de website hebben wij ook een template ontwikkeld voor een MailChimpnieuwsbrief.

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn