Website en film Vitalys Ontwikkeling van een merk voor de medische consumentenmarkt

Vitalys Nederland

Vitalys, kliniek tegen overgewicht helpt mensen die al jarenlang een strijd voeren tegen hun overgewicht. Vitalys is een van de grootste klinieken voor bariatrische chirurgie in Nederland en heeft diverse vestigingen. Vitalys is geaccrediteerd als Europees Centre of Excellence, draagt het Beste zorg-label van CZ en is ook preferred supplier voor Menzis. Onlangs hebben wij de nieuwe strategie, positionering en merkidentiteit opgeleverd. Dit is ook doorvertaald naar een nieuwe website en een film over de klantreis bij Vitalys.

Film Vitalys

Voor de corporate film hebben we een script geschreven en aan de hand daarvan een film gemaakt over de klantreis van Vitalys. Net als bij de fotografie is gewerkt met patiënten en ex-patiënten. De film is geproduceerd i.s.m. De Filmbrigade, de muziek is gecomponeerd door Peter Mohr.

Vitalys-Merkidentiteit-Webdesign

Website Vitalys

Het belangrijkste onderdeel van de herpositionering is de website. Na een zoektermanalyse en advies is een functioneel ontwerp vastgelegd. Aan de hand daarvan hebben wij de site ontworpen. De technische uitvoering is in samenwerking met het onlinebureau van Vitalys gerealiseerd.

Proces merkontwikkeling Vitalys

Marktonderzoek en analyse obesitasklinieken, bariatrische ziekenhuizen, verenigingen en verzekeringen. Op basis van dit onderzoek en interviews met de directie en diverse chirurgen hebben we de positionering bepaald. Aan de hand van de positionering is het nieuwe logo en de stijlelementen ontworpen. Het logofont is slank, maar heeft zachte ronde details.

Bekijk het ontwerpproces van Website en film Vitalys Toon minder

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn