Nieuwe naam en branding &WA architecten Herpositionering Studio WA

Nieuwe naam en positionering &WA architecten

&WA architecten ontwerpt gebouwen en woonhuizen. Maar dat is eigenlijk pas het laatste wat ze doen. Want ze beginnen met vragen stellen. En luisteren. Net zo lang totdat ze het ontwerp hebben dat past als een maatpak.

De naam was eerst Studio WA! Na 10 jaar was het tijd voor een vernieuwing van de positionering zodat ze weer jaren door kunnen met een identiteit die echt bij ze past. Een naam waarbij de klant voorop staat en de menselijke maat naar voren komt. We hebben ze geholpen met goede korte pakkende teksten, pay-off en een heldere, vriendelijke huisstijl.

Huisstijlmiddelen

De huisstijl bestaat uit een reeks frisse heldere kleuren, het ronde beeldmerk en handschetsen van de architecten zelf. Naast de website en toepassing op social media hebben we ook de Office templates, visitekaartjes, gadgets en stickers ontworpen. De huisstijl kent weinig ‘regels’ waardoor er een speelse, kleurrijke en dynamische sfeer ontstaat.

Webdesign en realisatie

De website heeft responsive headers waarbij schetsen en foto’s van gebouwen elkaar in lagen afwisselen. Nadat het webdesign was goedgekeurd hebben we de website samen met Joost van der Schee (Usecue) gerealiseerd. Bekijk hier de website.

Fotografie

De medewerkers van &WA architecten zijn door Concreet-ontwerper Raven gefotografeerd bij de prachtige locatie waar &WA kantoor houdt; het voormalige Gymnasium in Amersfoort.

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn