De eerstelijnsorganisatie voor Utrecht stad Nieuwe naam en identiteit voor Sterkz.org

Branding Sterkz.org

Sterkzorg is de eerstelijnsorganisatie van Utrecht stad. Binnen Sterkzorg werken huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten nauw met elkaar samen. Daarnaast overleggen ze regelmatig met professionals van andere zorgorganisaties, gemeente en zorgverzekeraars om de beste zorg te realiseren. Het motto voor Sterkzorg is: Samen is sterker.

We hebben de naam Sterkz.org bedacht, met die naam voel je dat het over zorg gaat, maar door de punt lees je niet letterlijk ‘zorg’ en benadruk je ook ‘organisatie’. Sterk staat voor ‘kracht’, maar heeft meer het gevoel van ‘samen staan we sterk’. Last but not least: deze naam heeft iets heel eigens.

Er is een karakteristiek logo met zachte vormen (menselijk) ontworpen met gebruik van stevige kleuren, paars en (medisch) blauwgroen. Eigenheid is gecreëerd door de open details in de schrijfwijze.

Logo met toevoeging thema’s en wijken

Sterkzorg werkt met diverse stadsbrede thema’s: Ouderen, Jeugd, Digitale samenwerking, GGZ, Chronische zorg en Leefstijl. Daarnaast bestaat Utrecht uit 8 wijken. Iedere wijk en thema heeft een eigen Sterkzorg-logo. Op de website vind je meer informatie hierover. De site is door ons ontworpen en door Sterkzorg zelf gebouwd.

beeldbank_Sterkzorg

Huisstijlmiddelen, film en fotografie

Naast de website hebben we diverse middelen ontworpen; correspondentie-items, banners, gadgets etc. We hebben een uitgebreide beeldbank en een film gemaakt over Sterkz.org waarin we diverse partners van Sterkzorg in beeld hebben gebracht.

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn