Redesign huisstijl Care Academy Veluwe Care Academy Veluwe biedt scholing en bijscholing aan studenten en medewerkers in de zorg

Redesign huisstijl Care Academy Veluwe

Care Academy Veluwe biedt scholing en bijscholing aan studenten en medewerkers in de zorg. Bijzonder aan de opleidingen is dat deze gezamenlijk worden ontwikkeld door zorgorganisaties én het onderwijs. Hierdoor sluit alles wat studenten leren, theorie en praktijk, direct aan bij wat cliënten in de huidige maatschappij nodig hebben. Om meer voet aan de grond te krijgen en beter uiting te geven aan de ambities van de Care Academy werd Concreet geeft vorm gevraagd om het bestaande logo te restylen en de complete huissijl te ontwikkelen. Doel was een stijl te ontwikkelen die de samenwerkende partijen (nu 12) met elkaar verbindt. Uitgangspunten hierbij waren eenheid, helderheid, positiviteit en makkelijk toepasbaar.

Sluit uw identiteit nog aan bij uw merkwaarden? Test het hier

Huisstijlmiddelen Care Academy

Omdat het logo wat gedateerd overkwam is de typografie van het logo gewijzigd in een helder modern font en zijn de kleuren opgefrist. Op basis van de nieuwe kleuren, hebben we een uitgebreid kleurenpalet samengesteld waarin de kleuren van de samenwerkende partijen terugkomen.

De vorm van het logo is de basis van een vormentaal die op verschillende manieren kan worden toegepast, maar toch direct herkenbaar en eigen is.

Het resultaat is een heldere frisse huisstijl die breed inzetbaar is en weer met de tijd mee kan. De ambities van de Care Academy komen meer tot hun recht en levert resultaat op. Steeds meer partijen willen zich aansluiten bij het samenwerkingsverband waardoor de Care Academy meer voet aan de grond krijgt in het onderwijs.

Uit de beeldbanken van deelnemende organisaties is een nieuwe beeldbank samengesteld die aansluit bij de huisstijl en de identiteit van de Care Academy Veluwe.

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn