Proef Amersfoort design en communicatie Identiteit voor culinair evenement

Design Proef Amersfoort

Sinds 2018 is Concreet geeft vorm partner voor design en communicatie van dit evenement. Vanaf 2018 vindt het evenement plaats op de Oliemolenhof in de Nieuwe Stad. Het logo, de typografie en sfeer zijn een mix tussen de industriële uitstraling van de de locatie en het stijlvolle karakter van het evenement. We werken in opdracht van Zinin! Events en samen met Addictions (tekst), Next Buzz (website) en Noeranie Ramdjan (social media). De fotografie is onder onze begeleiding uitgevoerd door Esther Overmars.

Middelen

Om Proef weer goed op de kaart te zetten hebben we ook alle middelen ontwikkeld in de nieuwe stijl. Onder andere Mailchimp nieuwsbrief template, social media artwork, styling voor de website, ontwerp van posters, pasjes, plattegrond, powerpoint, menukaart, signing op de nieuwe lokatie.

Aftermovie Proef 2019

Het was weer 5 dagen lang culinair genieten: stijlvol en relaxed!
Geniet nog even na van deze lekkere aftermovie.

Film: GGTV

Proces

Proef Amersfoort is in 2018 vernieuwd en vindt sindsdien plaats op een nieuwe locatie. De vernieuwde stijl hebben we in 2018 ontwikkeld. De uitstraling sluit aan op de nieuwe, meer industriële, locatie in De Nieuwe Stad. Dat zie je terug in de fotografie, de typografie en de beeldelementen.

Bekijk het ontwerpproces van Proef Amersfoort Toon minder

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn