Proef Amersfoort in nieuw jasje

Nieuwe identiteit voor Proef op nieuwe plek

Proces

Proef Amersfoort is terug van weggeweest en wel op een nieuwe lokatie. Dat vroeg om een vernieuwde stijl. Het geheel is voor het publiek wellicht herkenbaar, maar toch zijn alle stijlelementen helemaal opnieuw ontworpen. Doordat Proef vanaf nu op een nieuwe lokatie plaatsvindt mocht de uitstraling ook net iets meer van deze tijd. Dat zie je terug in de fotografie, de typografie en de beeldelementen.

Proef Amersfoort gaat niet alleen naar een nieuwe lokatie, maar er staat ook een heel nieuw team achter de organisatie van dit culinaire evenement.

bekijk het proces

Rebranding Proef Amersfoort

Proef Amersfoort is terug van weggeweest! In een fris nieuw jasje op een prachtige en passende nieuwe lokatie op de Oliemolenhof in de Nieuwe Stad. Wij mochten het nieuwe jasje bedenken en ontwerpen. Het logo, de typografie en sfeer zijn een mix tussen de industriële uitstraling van de de lokatie en het stijlvolle karakter van het evenement. We werken in opdracht van Zinin! Events en samen met Addictions (tekst), Next Buzz (website) en Vindicta (social media). De fotografie is onder onze begeleiding uitgevoerd door Esther Overmars. 

Middelen

Om Proef weer goed op de kaart te zetten hebben we ook alle middelen ontwikkeld in de nieuwe stijl. Onder andere Mailchimp nieuwsbrief template, social media artwork, styling voor de website, ontwerp van posters, pasjes, plattegrond, powerpoint, menukaart, signing op de nieuwe lokatie.

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn