MEE & de Wering

Positionering

Positionering MEE & de Wering

Cliënten van MEE & de Wering zijn mensen die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben om hun leven naar eigen wens vorm te geven. Er kan sprake zijn van een beperking, schulden, armoedesituatie of andere reden waardoor meedoen niet mogelijk is. Iedereen die ondersteuning nodig heeft om zijn leven (weer) op de rails te krijgen kan bij MEE & de Wering terecht.

MEE & de Wering is een organisatie die in 2016 is ontstaan uit een fusie tussen MEE en De Wering, twee welzijnsorganisaties in vier regio’s: de Kop van Noord-Holland, West-Friesland, Noord-Kennemerland, IJmond & Zuid-Kennemerland.

De opdracht aan Concreet was om nieuwe merkwaarden, missie en de pay-off te ontwikkelen en ook te zorgen voor intern draagvlak en introductie. Momenteel werken wij aan de externe communicatie.

Introductiefilm

De nieuwe pay-off van MEE & de Wering is ‘niets is onmogelijk’. Niets is onmogelijk is het overkoepelende gevoel, het anker, het haakje waarmee MEE & de Wering een duidelijke positie wil verwerven in de hoofden klanten, cliënten, vrijwilligers en stakeholders. We hebben 100 medewerkers van MEE & de Wering geportretteerd en zij vertellen in een film het verhaal van MEE & de Wering, een organisatie met bevlogen en deskundige mensen die doorgaan tot het ‘probleem’ is opgelost; niets is onmogelijk. Omdat het een interne film betreft kunnen we de film niet online plaatsen.

Positionering i.s.m. Edwin Kopper, fotografie met Keesnan Dogger en de film met Gabor Nieuwenhuis

Interne campagne

De positionering is geïntroduceerd op de nieuwjaarsbijeenkomst van MEE & de Wering in Den Helder. Voor dit evenement zijn diverse middelen gemaakt om de positionering te introduceren en de film te ondersteunen. Banners en kaarten met portretten van medewerkers, de merkwaarden, missie en nieuwe pay-off.

Aftrap campagne

Bij de nieuwjaarsreceptie van MEE & de Wering is de interne campagne op enthousiaste wijze afgetrapt met diverse optredens, foodtrucks en een motiverende speech van de bestuurder Rob Hartings. De komende maanden is Concreet samen met de organisatie bezig met externe vertaling van de nieuwe positionering.

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn