Ontwerp Sixpack bier verpakking iKi Beer Bierverpakking Iki Beer

Bierverpakkingen iKi Beer

iKi Beer is een fusion brand met een eigenzinnige receptuur en visie. iKi Beer mixt Aziatische ingrediënten met Europees vakmanschap. iKi Beer is smaakvol en staat voor genieten en onthaasten. Letterlijk betekent iKi “positief leven” en het is de bekroning van dat ideaal.

sixpack bierverpakking lijmloos

Ontwerp Sixpack bierverpakking iKi Beer

Voor iKi Beer heeft Concreet een speciale sixpack bierverpakking ontwikkeld die plano wordt geleverd aan slijterijen. Middels een handleiding kan de slijter de bierverpakking eenvoudig en zonder lijm in elkaar vouwen. De bierverpakking wordt ook gebruikt voor internetbestellingen.

Ontwerp Sixpack bierverpakking iKi Beer Geschenkverpakkingen
Ontwerp Sixpack bierverpakking iKi Beer

Sixpack verpakking supermarkt

Toen iKi beer ook in supermarkten werd verkocht werden wij gevraagd om ook een sixpack te ontwerpen  voor ‘massaproductie’. We hebben diverse designconcepten gemaakt.

Ontwerp Sixpack bierverpakking iKi Beer Geschenkverpakking

Geschenkverpakking Iki Beer

In navolging van de sixpack-verpakking, heeft Concreet geeft vorm ook een geschenkverpakking ontwikkeld voor twee bierflesjes iKi Beer en een glas. De wens was om een originele, opvallende cadeauverpakking te ontwerpen die voordelig is te produceren en plano geleverd kan worden.

Proces

iKi Beer is bier dat door bierbrouwers met behulp van Japanse ingrediënten gebrouwen wordt. De oprichter van iKi beer vroeg Concreet om een sixpack-verpakking te ontwerpen die zonder lijm in elkaar te zetten is en een duurzame, oosterse, eigen iKi-uitstraling heeft. We zijn gaan schetsen, dummy’s maken, werktekenen en modellen laten maken door producenten totdat we de perfecte sixpack-verpakking hadden. Na de geslaagde en populaire sixpack hebben we ook een mooie geschenkverpakking ontwikkeld die eveneens zonder lijm in elkaar is te vouwen. We hebben diverse niet gangbare verpakkingsopties onderzocht en we hebben ons qua graphic design laten inspireren door de Japanse cultuur.

Bekijk het ontwerpproces van Ontwerp Sixpack bierverpakking iKi Beer Toon minder

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn