Nieuwe website Stichting Leergeld Amersfoort 10-jarig jubileum vraagt om vernieuwing

Frisse nieuwe website

Stichting Leergeld Amersfoort benaderde Concreet geeft vorm om de nieuwe website te ontwerpen en te bouwen. De stichting bestond 10 jaar, een goed moment om de website te vernieuwen. De bestaande website sloot niet meer genoeg aan op de wensen.

Belangrijkste wens was het gemakkelijk mogelijk maken voor mensen om te doneren en te schenken. Op de site heeft Nieuws een prominentere plaats gekregen. Dit geldt ook voor de namen van de sponsorbedrijven.

Leergeld Amersfoort had ook behoefte aan een gebruiksvriendelijk CMS. De nieuwe site van Stichting Leergeld Amersfoort is gebouwd in WordPress. Onze partner NextBuzz was verantwoordelijk voor de technische realisatie van de website.

Kansen bieden

Stichting Leergeld Amersfoort biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierdoor kunnen ook deze kinderen hun sociale vaardigheden en kennis zo optimaal mogelijk ontwikkelen en later als volwassenen volwaardig participeren in de samenleving.

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn