Meander Medisch Centrum On- en offline Arbeidsmarktcampagne

Meander campagne

Arbeidsmarktcampagne ‘Werken bij Meander. Volg je gevoel.’

Voor Meander Medisch Centrum hebben wij een pakkende arbeidsmarktcampagne ontwikkeld. Komende tijd kom je deze campagne online tegen en vanaf eind november ook op straat in abri’s. De foto’s (fotografie Rodney Kersten) zijn van medewerkers van Meander zelf die als ambassadeurs fungeren om nieuwe collega’s te werven.

Om tot de werkgeverspositionering te komen zijn er samen met de afdeling communicatie meerdere interne overleggen geweest met recruitment, verschillende MT’s en het bestuur.

Het was een intensief en mooi traject waarbij we medewerkers van diverse afdelingen hebben geïnterviewd (door Edwin Kopper) voor de campagne. Deze medewerkers spelen zelf de hoofdrol in de campagne(fotografie). Dit resulteerde in een werkgeverspositionering, pay-off, een hagelnieuwe werkenbij-site en campagne-vormgeving die helemaal bij Meander past. We werken al sinds 2009 voor Meander, in 2012 hebben we een rebranding ontwikkeld.

MMC mupis start campagne
MMC quotes

Campagne verloop

De campagne start met het laden van de slogan ‘Werken bij Meander. Volg je gevoel’. Na verloop van tijd wordt de campagne verrijkt met quotes van de medewerkers en sluit de uiting af met bovengenoemde slogan.

Website werkenbij.meandermc

Voor dit project hebben we ook de werkenbij website ontworpen. De look & Feel van de campagne is hier volledig in geïntegreerd. De bouw van de site is uitbesteed aan een externe partij.

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn