Magazine Meander Ziekenhuis Amersfoort Meander Oncologisch en Stroom magazine

Magazines Amersfoort Meander

Al zes jaar maken wij uiteenlopende communicatiemiddelen en -campagnes voor Meander Medisch Centrum. Afgelopen jaren hebben we onder meer twee magazines gemaakt. Een magazine over de grote evacuatie na een brandmelding in 2011 in een van de toenmalige locaties de Lichtenberg en een magazine over de behandeling van oncologie bij Meander.

Magazines amersfoort meander medisch centrum Oncologisch

Magazine Oncologisch

In het magazine ‘Meander Oncologisch’ wordt aan de hand van persoonlijke verhalen en achtergrondartikelen, de expertise en zorg rondom de ziekte kanker in Meander belicht. Wij ontwikkelden het concept en verzorgden de opmaak, de gehele productie en distributie van het magazine. Resultaat: een prachtig magazine dat realistisch en positief verhaalt over een gevoelig onderwerp.

Magazine amersfoort meander Stroo

Meander Medisch Centrum Stroom magazine

Rondom een evacuatie, die in januari 2011 plaatsvond, is in zeer korte tijd, samen met de afdeling Communicatie van Meander Medisch Centrum, een magazine gemaakt. Naast het magazine zijn diverse andere communicatiemiddelen ontwikkeld, waaronder roll-up banieren om de patiënten te verwelkomen bij terugkomst.

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn