Branding en website Leefenergiebewust Ontwikkeling van een duurzaam merk

Leefenergiebewust

Leefenergiebewust.nl is een platform van The Sustainability Holding die de samenwerking stimuleert op het gebied duurzaamheidsoplossingen voor woningeigenaren, VvE’s en het MKB. Hun missie is om, samen met de partners van Leefenergiebewust, de energietransitie voor iedereen toegankelijk en bereikbaar te maken.

Merknaam, branding, website

In opdracht van The Sustainability Holding heeft Concreet de naam Leefenergiebewust.nl bedacht, het merk én de website ontwikkeld. Het merk en de website (onepager) zijn voornamelijk gericht op stakeholders en mogelijke partners die zich willen aansluiten bij het initiatief. De naam en het merk appelleren aan een duurzaam gevoel en geven daarmee richting aan de missie en visie van de organisatie. De pay-off die we hebben bedacht ‘de toekomst is nu’ zet aan tot actie. Leefenergiebewust is de paraplu voor energiebewust wonen en werken. Bekijk hier de webpagina van Leefenergiebewust.nl

Proces

Aan de hand van een inventarisatie en analyse van de markt hebben we een merknaam bedacht en daarvoor een logo en identiteit ontwikkeld. De naam, het logo, kleuren en beeld appelleren aan een duurzaam gevoel en sluiten aan op de missie. Het merk is zonnig, schoon en fris en past in de verwachting en de markt.

Bekijk het ontwerpproces van Leefenergiebewust Toon minder

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn