Duurzaam en digitaal jaarverslag Global Report Care Vrouwelijk ondernemerschap stimuleren in ontwikkelingslanden

Care Nederland

Care strijdt voor menselijke waardigheid en minder armoede. Care pakt de complexe oorzaken van armoede aan en gaat door waar anderen ophouden. Juist bij de allerarmsten. Op de allermoeilijkste plekken. Voor hen die het hardst geraakt worden bij natuurrampen en conflicten. Met slimme en werkende oplossingen die uitgaan van de kracht van mensen. Care Nederland is verantwoordelijk voor een wereldwijd project om vrouwen in ontwikkelingslanden te stimuleren ondernemer te worden en zo te voorzien in hun eigen onderhoud.

Care-spread-schema-concreet-geeft-vorm

Concreet en Care

Concreet is door Care gevraagd om een kwalitatief duurzaam en digitaal jaarverslag te maken. Gaandeweg het proces is gekozen om eerst een gedrukt exemplaar en vervolgens een digitale versie te maken. Om het onderwerp kracht bij te zetten is gekozen voor een hardkartonnen omslag en een bindwijze met Cahiersteek. Voor de verhaallijn hebben wij een heldere opbouw gekozen waarin zowel de corporate story, persoonlijke verhalen van de vrouwelijke ondernemers als facts en figures een duidelijke plek hebben gekegen.Concreet geeft vorm is verantwoordelijk voor de gehele vormgeving tot en met de productie.

Infographic ontwerp Care Nederland

Economische participatie

Wereldwijd is men het eens over het belang van economische participatie en emancipatie van vrouwen. Dit global report bevestigt het belang van vrouwelijke ondernemers die afkomstig zijn van gemarginaliseerde, verarmde gemeenschappen. Het laat zien hoe interventies van stakeholders bijdragen aan hun initiatieven en ambities en om hun positie verder te versterken.

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn