Interne Signing Youké Sterke Jeugd 90 meter lange fantasietekening

Interne Signing

Youké Sterke Jeugd heeft haar hoofdkantoor in Zeist. Dit kantoor is onlangs voorzien van een nieuw interieur met rustige witte muren en sober grijze deuren. Om kleur aan het pand te geven heeft Youké ons gevraagd een interne signing te ontwerpen die onder ander de vele jeugdige bezoekers van het pand aanspreekt.

Creatieve invulling

In het concept hebben we een creatieve toevoeging gemaakt aan de huisstijl. Het uitgangspunt is één lange doorlopende lijn. Door te spelen met de vormen die daar uit ontstaan, hebben we allerlei fantasiefiguren gemaakt. Elke doelgroep van Youké zal zich kunnen vinden in een aantal figuren. Voor de jongste doelgroep zijn er duidelijk herkenbare dieren met grote vormen, voor de oudere doelgroepen zijn er grafitti-achtige figuren met meer details. Op diverse plekken spelen zich kleine verhaaltjes af, zo blijf je nieuwe dingen ontdekken. De kernwaarden van Youké Sterke Jeugd staan in verschillen talen boven en onder de lijn in een contrasterende huisstijlkleur. In de fantasiefiguren zijn verschillende vormen van het Youké-logo gebruikt als bijvoorbeeld oor, oog of voet.

Bewegwijzering interne signing

In het ontwerp is ook de bewegwijzering opgenomen. Elke gang heeft zijn eigen kleurcombinatie voor herkenning en er zijn pictogrammen gemaakt voor functies van de verschillende ruimtes. Zo wordt aangegeven waar je kunt vergaderen en waar de keuken en de toiletten zijn.

Timelapse proces interne signing

Youké in Zeist

In de timelapse film zie je een korte impressie van het proces. De hele reis van tekening tot het eindresultaat in slechts drie minuten. Reis je met ons mee?

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn