Inspiratiemagazine Inspirerend over jeugd en onderwijs

Inspiratiemagazine Jeugd en Onderwijs

De gemeente Amersfoortse wilde in het kader van het UPJO (Uitvoeringsprogramma Jeugd en Onderwijs) een digitaal inspiratiemagazine uitgeven.

In dit magazine worden mooie voorbeelden gepresenteerd waarin Amersfoortse partners in het onderwijs- en jeugdveld samenwerken. Doel van het magazine is om elkaar te inspireren en samenwerking te bevorderen en te versterken.

De primaire doelgroep zijn de professionals in het jeugd- en onderwijsveld.

Foleon

Concreet geeft vorm verzorgde het ontwerp, de opmaak en een groot deel van de content van het magazine. Voor de opmaak gebruikten wij Foleon (voorheen Instant Magazine).

Content

Het grootste deel van de interviews in het magazine is door onze eigen tekstschrijver afgenomen en geschreven. Omdat er tevens artikelen zijn aangeleverd door de verschillende betrokken partijen is ervoor gekozen om een extern redacteur een redactieslag over alle content te laten doen. Hierdoor is de tone-of-voice van alle inhoud gelijk.

Fotografie

Twee verschillende fotografen hebben in opdracht van ons foto’s gemaakt voor de interviews. De ontspannen sfeer in de fotografie sluit goed aan bij het karakter van de interviews. De foto’s van de wethouders zijn gemaakt door Janita Sassen, Remko Schotsman heeft gefotografeerd bij de overige interviews.

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn