Inspiratieboek Wonen op De Lichtenberg De gemeente Amersfoort verkoopt de beschikbare kavels in dit gebied

Inspiratieboek Wonen op De Lichtenberg

Midden in één van Amersfoorts mooiste wijken met een rijke cultuurhistorie van architectuur, stedenbouw en landschap verrijst een nieuw woongebied op het voormalige terrein van ziekenhuis De Lichtenberg.

De gemeente Amersfoort verkoopt de kavels die in dit gebied beschikbaar zijn. Voor dit project ‘Wonen op De Lichtenberg’ verzorgen wij diverse communicatiemiddelen. Onlangs hebben wij een online inspiratieboek gemaakt. Het inspiratieboek bevat 18 ontwerpen van Amersfoortse architecten voor kavels op De Lichtenberg. Het boek dient enerzijds als inspiratiebron om geïnteresseerde kopers de mogelijkheden te laten zien van de kavels, maar biedt tegelijkertijd architecten de kans zich te profileren bij een geïnteresseerd publiek.

Het boek is volledig digitaal, met een interactieve inhoudsopgave, navigatiemogelijkheden en andere interactieve elementen.

Bekijk het boek hier

Meer informatie over ‘Wonen op de Lichtenberg’ vind je hier: wonenopdelichtenberg.nl

Inspiratieboek printversie

Naast het interactieve boek hebben we ook een printversie van het boek en een stationsexpositie gerealiseerd over De Lichtenberg. Het boek is een mooie uitgave met een gekartonneerd omslag in bibliotheeklinnen en is in beperkte oplage gedrukt.

Bekijk de printversie hier

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn