Infographic Meander Medisch Centrum Prostaatcentrum Midden-Nederland Meander Medisch Centrum biedt zorg in eigen Prostaatcentrum

Infographic Prostaatcentrum

1 op de 3 mannen krijgt in zijn leven te maken met Prostaatkanker. Meander Medisch Centrum heeft voor deze mannen een centrum opgericht: Prostaatcentrum Midden-Nederland. Zij biedt medisch-specialistische zorg aan mannen met deze vorm van kanker. De belangrijkste informatie over prostaatkanker en de behandeling hiervan hebben wij in een infographic verbeeld. Een infographic is een eenvoudige grafische verbeelding van complexe informatie.

Project-Meander prostaat-Digitaal-infographic

In stapjes naar een infographic

Wij maken regelmatig infographics voor diverse klanten. De eerste stap bij het maken van een goede infographic is bepalen wat je wilt vertellen. Daarna kijken we in welke leesroute de informatie het beste tot zijn recht komt. De laatste stap is het verbeelden in illustraties. Hoe maak je de complexe informatie eenvoudig inzichtelijk? Pictogrammen zijn hiervoor een goed middel. Deze infographic wordt door het Prostaatcentrum zowel online als in print gebruikt en hangt op diverse plekken in het medisch centrum.

Project-Meander prostaat-Digitaal-infographic-print

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn