Huisstijlmiddelen Hollister Hollister is een wereldwijd opererend bedrijf dat medische hulpmiddelen maakt

Medische hulpmiddelen van Hollister

Hollister is een wereldwijd opererend bedrijf dat medische hulpmiddelen maakt. Voor de Nederlandse tak van Hollister maken wij regelmatig grafische uitingen waarmee zij hun producten in de markt kunnen zetten. Denk hierbij aan flyers, folders, productbladen en campagnemiddelen.

VaPro Plus en VaPro Plus Pocket

Ook voor de continentiezorg middelen van Hollister maken we veel uitingen binnen de Hollister Corporate identity richtlijnen. Onder andere advertenties, brochures en productbladen.

Ronde Tafel Discussiediner

Nieuwe regelgeving vanuit de overheid op het gebied van zorg is van grote invloed op het dagelijkse werk van Hollister-medewerkers. Tijdens de Ronde Tafel Discussiediners praten collega’s van Hollister met elkaar over de veranderingen die dat met zich meebrengt. Wij verzorgen voor Hollister de uitnodigingen voor de avonden en de aankleding van de locatie met onder andere roll-upbanieren en documentmappen.

Move Forward

Een goed voorbeeld hiervan is het inititiatief Move Forward. Het doel van Move Forward is mensen met een fysieke beperking (weer) aan het bewegen krijgen. Het is vorig jaar gestart. Move Forward organiseert handbikeclinics en er worden handbike-evenementen gesponsord. Dit jaar organiseert Move Forward daarnaast een tweetal recreatieve toertochten. Concreet geeft vorm maakte de speciale website en posters, flyers en folders.

Colour Your Life

Tijdens het CV&V symposium presenteerde Hollister de nieuwe damesproductenlijn Colour Your Life. Wij werden gevraagd verschillende middelen te ontwikkelen waaronder de uitnodiging en een beurswand.

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn