Huisstijl Vrijborg Bouwen aan een vernieuwd merk

Vrijborg, gebieden, gebouwen, gebruikers

Vrijborg is ontstaan uit het bundelen van de krachten van Vitrov bouw en vastgoed en de ingenieursprojecten van Trivoor bouw en infra. Wij hadden voor beide bedrijven in het verleden de huisstijlen al ontworpen en kregen in 2015 de opdracht om ook de samenvoeging onder de naam Vrijborg vorm te geven.

Huisstijlmiddelen Vrijborg

De gulden snede verhouding ligt als stramien achter alle huisstijlmiddelen van Vrijborg. We hebben huisstijlrichtlijnen opgesteld, deze zijn ook als basis gebruikt voor de ontwikkeling van de website.

Vrijborg identiteit

Ontwerp gebaseerd op de gulden snede

Vrijborg bestond al als holding, maar werd een merk nadat de ingenieursprojecten van Trivoor bouw en infra en ingenieursbureau Vitrov bouw en vastgoed, die onder deze holding vielen, samen verder gingen onder de naam Vrijborg. De gulden snede was al de basis voor de eerder door ons ontworpen huisstijl van Vitrov en de wens was om deze verhouding mee te nemen in de nieuwe huisstijl van Vrijborg. De gulden snede is niet fysiek in het logo verwerkt, maar is wel als stramien in de huisstijl toegepast.

Bekijk het ontwerpproces van Huisstijl Vrijborg Toon minder

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn