MEE & de Wering Externe campagne Niets is onmogelijk

Merkcampagne

MEE & de Wering (welzijnsorganisatie in Noord-Holland) zorgt ervoor dat iedereen die (tijdelijk) ondersteuning nodig heeft, optimaal kan mee doen aan de samenleving. MEE & de Wering wil beroemd worden als de niets-is-onmogelijk-organisatie. Dat wordt via twee sporen uitgedragen: met een merkcampagne en een dienstencampagne. De merkcampagne positioneert MEE & de Wering als het A-merk, als de bekende, betrouwbare maatschappelijke organisatie waar je meer van mag verwachten. In deze campagne zetten zij zichzelf neer door gebruik te maken van indringende beelden, een zekere gedragenheid, en emotie.

De pay-off Niets is onmogelijk zal extern geladen moeten worden, zodat de regel snel aan bekendheid wint, een gevoel oproept en het anker wordt voor de organisatie. Dit is merkcommunicatie.

Merkfilm

Voor de merkcommunicatie hebben we o.a. een merkfilm gemaakt. We zien gewone mensen in alledaagse situaties. Zij worden indringend in beeld gebracht. De mensen in de film kijken in de camera. Per scene zijn de beelden afwisselend op gewone snelheid en in slow motion.

Advertenties en posters

Naast de merkfilm hebben we voor de de externe campagne ook verschillende advertentie en posters voor in het centraal kantoor en de vestigingen gemaakt.

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn