Digitaal Gemeente Amersfoort Doorvertalen corporate identity naar digitale middelen

Huisstijl gemeente Amersfoort

Concreet geeft vorm heeft voor de Gemeente Amersfoort de restyling en vastlegging van de gemeentelijke huisstijl uitgevoerd. Een belangrijk aspect van de huisstijl was de gelaagdheid in communicatie van de gemeente. Er wordt gecommuniceerd door de gemeente, door afdelingen en projectgroepen en door samenwerkingsverbanden tussen de gemeente en andere partijen. Concreet geeft vorm heeft hiervoor een communicatiematrix ontwikkeld waarin alle vormen van communicatie zijn ondergebracht en waarin afgelezen kan worden hoe de huisstijl moet worden toegepast. De vernieuwde huisstijl is vastgelegd in een online huisstijlhandleiding. Met een inlogcode kan men daar InDesign-templates en artwork downloaden.

Huisstijlsite Gemeente Amersfoort

De vernieuwde huisstijl is vastgelegd in een online huisstijlhandleiding. Met een inlogcode kan men daar InDesign-templates en artwork downloaden. 

RaadsMail

We hebben naast AmersfoortMail ook de raadsmail ontwikkeld en geïmplementeerd. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden en zodoende op de hoogte blijven van de agenda en besluiten van de Raad van Amersfoort.

Projecten Interesseformulier

  • Interesse?

    Spreekt ons werk je aan? Laat je dan nog verder inspireren en laat je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: E-mail LinkedIn