Referenties

Marianne Ostendorf

Hoofd Marketing en Communicatie Kennemerhart

Enthousiast, professioneel, toegankelijk

Concreet geeft niet alleen vorm aan de visuele identiteit van je organisatie, maar aan het gehele omvangrijke project. Wanneer je met Concreet samenwerkt ben je verzekerd van een duidelijke en haalbare planning en begroting en neemt Martijn, samen met zijn collega’s, zoveel mogelijk werk uit handen. De samenwerking met Concreet is prettig, professioneel, toegankelijk en open. Door Martijn zijn enthousiasme en vrolijke karakter wordt extra benadrukt hoe gaaf en leuk het is om een merkpositionering te mogen ontwikkelen. Martijn denkt altijd mee en gaat een discussie niet uit de weg om een nog beter resultaat te krijgen. Door zijn ruime ervaring en sterke vormgevingskwaliteiten hebben wij een prachtige nieuwe naam, logo en huisstijl ontwikkeld, waar we heel trots op zijn. Kennemerhart heeft, o.a. door hulp van Concreet, ook een nieuwe website, communicatie- en foldermaterialen, beeldbank en geheel nieuwe signing gekregen.

Bekijk hier het project ‘merkidentiteit Kennemerhart’ »

Rob Hartings

Bestuurder Youké sterke jeugd

Toegesneden op onze instelling, creatief, verrassend

Ik heb met Concreet geeft vorm verschillende trajecten gedaan. De rode draad daarin is klantwaarde. Concreet heeft het vermogen heel goed te luisteren en door te vragen. Ook de vraag achter de vraag van de klant wordt naar boven gehaald. Daarna ontstaat er een proces met een mix van creativiteit en zakelijkheid. Wij worden aangesproken op de overeengekomen planning. Concreet levert op tijd. Veel van de “producten” die we hebben afgenomen hebben ons meer dan verrast. Het past als een handschoen, en door de gezamenlijke ”reis” kom je uit op een andere plek dan je voor mogelijk had gehouden. Het vakmanschap betreft enerzijds de creativiteit waarmee de klantvraag wordt omgezet in een idee, concept, huisstijl, naam, boekje en anderzijds de wijze waarop de relatie met de klant wordt vormgegeven. Dat laatste deel is noodzakelijk om met elkaar de “reis” tot een goed einde te brengen.

Ook ten aanzien van de zakelijkheid een compliment. Heldere offerte, heldere afrekening. Geen gedoe. Concreet geeft vorm is voor ons een partner.

Bekijk hier het project ‘merkidentiteit Youké sterke jeugd’ »

Anneke Lips

Manager Bureau Marketing & Communicatie – MBO Amersfoort

The proof of the pudding!

Concreet geeft vorm is jaren geleden klein voor ons begonnen, maar inmiddels in de volle breedte van het communicatievak actief. De creativiteit van de voorstellen, de snelle manier van werken en de prettige manier van bureau-klantrelatie, heeft er toe geleid dat zowel MBO Amersfoort als MBO Utrecht steeds meer werk bij Concreet geeft vorm hebben neergelegd. In 2012 hebben ze onze rebranding gedaan. Veel corporate uitingen zoals het digitale jaarverslag van MBO Amersfoort zijn verzorgd door Concreet geeft vorm. The proof of the pudding!

Bekijk project ‘Visuele identiteit MBO Amersfoort en MBO Utrecht’ » 

Marjolein Colenbrander

Projectleider – Communicatieadviseur Kenter Jeugdhulp

Ze denken mee, zijn flexibel en leveren prima resultaat!

Ik heb de samenwerking met Concreet geeft vorm als zeer prettig en goed ervaren; ze denken mee en ze zijn flexibel met een prima resultaat! Ik ben bij Concreet beland via de projectleider van Youké, die net zo enthousiast is over Concreet als wij. Mijn voorkeur ging al uit naar Concreet als ontwerpbureau, maar de uiteindelijke beslissing is natuurlijk die van een veel grotere groep. De uitstekende presentatie in het begin heeft ervoor gezorgd dat iedereen bij Kenter direct achter de keuze voor Concreet stond en nog steeds staat. De goede samenwerking tussen Concreet en andere partijen is voelbaar en dat heeft in ons geval doorgewerkt in een goede samenwerking tussen derden en Kenter. Onze ervaring is dat Concreet geeft vorm zich altijd perfect aan de planning houdt. Als er gedurende het traject vertraging optreedt dan ligt dat aan de organisatie zelf.

Bekijk hier het project ‘Nieuwe merkidentiteit Kenter Jeugdhulp’ » 

Nico de Jong

Onwijs Marketing

Hij is de persoon die je er meteen in het begin bij wilt hebben zodra je stappen gaat zetten met je huisstijl, merkcommunicatie en nieuwe concepten.

Regelmatig raad ik Martijn in mijn netwerk aan omdat hij een echte professional is. Een vakman, die niet alleen sterk is in ontwerp/ontwikkeling van visuele communicatie, maar ook sterk in conceptueel denken. Hij is de persoon die je er meteen in het begin bij wilt hebben zodra je stappen gaat zetten met je huisstijl, merkcommunicatie en nieuwe concepten. Denkt vanuit de klant, is een fijn persoon in de omgang, heeft een groot netwerk en is altijd bereid een stap harder te lopen. Ik heb met Martijn samengewerkt in meerdere projecten, waaronder de rebranding van MBO Amersfoort en de ontwikkeling van mijn eigen huisstijl voor Onwijs Marketing.

Bekijk project ‘Visuele identiteit MBO Amersfoort en MBO Utrecht’ » 

Marije Mansfeld

Voorheen manager communicatie – Meander Medisch Centrum

Ik ben op zoek gegaan naar een partij die begrijpt welke slag ons ziekenhuis moet maken

Meander Medisch Centrum was in 2010 op zoek naar een veelzijdig partner in communicatie. “Ik ben op zoek gegaan naar een partij die begrijpt welke slag ons ziekenhuis moet maken. Een partij die altijd verbinding zoekt. Die rekening houdt met gevoeligheden en met onze verschillende doelgroepen. Ik vond Concreet geeft vorm. Een ambitieus bureau, met de juiste smaak en met veel ervaring in huis. Kennis en kunde verenigd. Concreet heeft en geeft energie. Martijn Hassink, eigenaar-directeur van Concreet geeft vorm heeft het vermogen om zich (zeer bescheiden) te verplaatsen in de opdrachtgever. Nooit pushy wel altijd vakmatig en kritisch bewust. Ik geloof in hem, in zijn vakkennis en in zijn fantastische team”.

Marije Mansfeld. Manager communicatie Meander Medisch Centrum.

Bekijk project ‘Rebranding Medisch Centum’ » 

Ineke Geluk

Communicatieadviseur – Gemeente Amersfoort

Echte sparringpartners!

Het is fijn om met Concreet geeft vorm zaken te doen. De vormgevers verstaan hun vak, ze hebben veel kennis van zaken en kunnen daardoor ook goed meedenken met de klant. Echte sparringpartners! De service is goed: snel, volgens afspraak en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Tot slot zijn de vormgevers van Concreet ook nog eens heel creatief, wat leidt tot verrassende en aansprekende producten. Dit ontwerpbureau kan ik bij iedereen van harte aanbevelen! Voor de gemeente Amersfoort heeft Concreet o.a. het volgende vormgegeven: de gemeentelijke huisstijl, campagne Antwoord, campagne Hondenpoep, trouwmap Burgerzaken, legitimatiepasjes, publiekszuil, huisregels gemeente Amersfoort.

Bekijk project ‘Campagne hondenpoepbeleid’ »